Open Nav

Afieq Shazwan - Lelaki Di Telefon

Download lagu Afieq Shazwan - Lelaki Di Telefon, ukuran 3.53 MB durasi 03:41 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Afieq Shazwan. Dapatkan link download Lelaki Di Telefon gratis, mudah dan cepat.

Artis Afieq Shazwan
Judul Lelaki Di Telefon
Diunggah 17 November 2020
Ukuran 3.53 MB
Durasi 03:41 Menit
View 398x
Judul Video afieq shazwan - lelaki di telefon (official music video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Afieq Shazwan - Lelaki Di Telefon


Lirik Lagu "Lelaki Di Telefon" oleh Afieq Shazwan

        dah berkali-kali ku biar
kau mengatakan itu fitnah
lelaki di telefon
sekadar teman ku tak kenal pun

baru-baru ini ku sedar
ternyata kata mereka benar
salah belok selekoh
rupa-rupanya kau dah selingkuh

bila dipersoal kau tiada jawapan
pahitnya berakhir dengan pertelingkahan
tiada penyudah kau kata ku mulakan
maaf sayang kini aku sudah tak tahan

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

ramai yang berkata kau liar
aku hanya dengar dan diam
lelaki di telefon
rupanya teman di waktu tidur

dan akhirnya ku mula sedar
ternyata kata mereka benar
salah belok selekoh
bukti depan mata kau selingkuh
bila dipersoal kau tiada jawapan
pahitnya berakhir dengan pertelingkahan
tiada penyudah kau kata ku mulakan
maaf sayang kini aku sudah tak tahan

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

(malik abdullah)
cakap terang, siapa itu
cakap sekarang, jangan tipu
bila check message kau tersipu-sipu
panggil dia sayang
panggil aku bae kau dah keliru

tolong jawab jangan gagap
pilih kata betul-betul bila kau nak cakap
bila aku telefon dulu kau jawab cepat
sekarang biar berdering-dering lambat angkat

sudah-sudah jangan bagi alasan
kau pilih dia, teruskan berpasangan
kau pilih aku, jangan dipermainkan
bisik hati aku baik cari lain kan?

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon (5x)
Baca selengkapnya ›

Download lagu Afieq Shazwan - Lelaki Di Telefon

Stafaband - Download lagu Afieq Shazwan - Lelaki Di Telefon yang resmi rilis pada 28 November 2019 dengan cepat dan mudah tanpa iklan. Beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Afieq Shazwan terus dapat berkarya.

Download MP3 / Video MP4

Download lagu Afieq Shazwan - Lelaki Di Telefon, Download Lagu afieq shazwan - lelaki di telefon (official music video) Mp3 , afieq-shazwan-lelaki-di-telefon.mp3, Lirik lagu Lelaki Di Telefon, Video klip Afieq Shazwan Lelaki Di Telefon mp4. Kumpulan link download Lelaki Di Telefon di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Afieq Shazwan Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Afieq Shazwan

Lagu dari Afieq Shazwan Terpopuler

×