menu
Sasya Arkhisna

Kunci Gitar Sasya Arkhisna - Tak Lali Lali Salahmu Chord Dasar

11 views
Transpose Font
Capo fret 2

Intro : C Dm G C
        A Dm G C..

          C         F         C
tak buktekne.. yen aku bakal iso..
         F        G
ngadek jejek.. tanpo kowe..
       C
sing nggawe loro..
 F          G
opo kowe ra percoyo
       Em       A
yen karma iseh ono
        Dm
yen dolanan ati sing ati-ati
    G
mengko tibo mburi..

      C        F         C
sepurone.. yen enek salahku..
       F
aku ikhlas..
       G             C
kowe lungo ninggal tatu..
    F          G
mbendino remuk atiku..
      Em        A
saben weruh lakumu..
          Dm
wes cukup tekan semene..
       G
hubungane dewe..

Reff :
       F              
 ojo getun yen mbesok
 G         C     A
 aku wes bahagio..
        Dm         G
 tatu jeru ning atiku
            C         C7
 seh mbekas neng dodo..

           F         G
 tak eleng-eleng apikmu
          C         A
 tak lali-lali salahmu
            Dm
 wes tak ngapuroni
      G        C
 tapi aku ra lali..

Musik : F G Em A Dm..G..
        F G Em A Dm..G..

      C        F         C
sepurone.. yen enek salahku..
       F
aku ikhlas..
       G             C
kowe lungo ninggal tatu..
    F          G
mbendino remuk atiku..
      Em        A
saben weruh lakumu..
          Dm
wes cukup tekan semene..
       G
hubungane dewe..

Reff :
       F              
 ojo getun yen mbesok
 G         C    A
 aku wes bahagio..
        Dm         G
 tatu jeru ning atiku
            C         C7
 seh mbekas neng dodo..

           F         G
 tak eleng-eleng apikmu
          C         A
 tak lali-lali salahmu
            Dm
 wes tak ngapuroni
      G        C
 tapi aku ra lali..

       F              
 ojo getun yen mbesok
 G         C    A
 aku wes bahagio..
        Dm         G
 tatu jeru ning atiku
            C         C7
 seh mbekas neng dodo..

           F         G
 tak eleng-eleng apikmu
          C         A
 tak lali-lali salahmu
            Dm
 wes tak ngapuroni
      G        C
 tapi aku ra lali..
       F              
 ojo getun yen mbesok
 G         C     A
 aku wes bahagio..
        Dm         G
 tatu jeru ning atiku
            C         C7
 seh mbekas neng dodo..

           F         G
 tak eleng-eleng apikmu
          C         A
 tak lali-lali salahmu
            Dm
 wes tak ngapuroni
      G        C
 tapi aku ra lali..
            Dm
 wes tak ngapuroni
      G     C..
 tapi aku ra lali..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D Em A D
        B Em A D..

          D         G         D
tak buktekne.. yen aku bakal iso..
         G        A
ngadek jejek.. tanpo kowe..
       D
sing nggawe loro..
 G          A
opo kowe ra percoyo
       F#m      B
yen karma iseh ono
        Em
yen dolanan ati sing ati-ati
    A
mengko tibo mburi..

      D        G         D
sepurone.. yen enek salahku..
       G
aku ikhlas..
       A             D
kowe lungo ninggal tatu..
    G          A
mbendino remuk atiku..
      F#m       B
saben weruh lakumu..
          Em
wes cukup tekan semene..
       A
hubungane dewe..

Reff :
       G              
 ojo getun yen mbesok
 A         D     B
 aku wes bahagio..
        Em         A
 tatu jeru ning atiku
            D         D7
 seh mbekas neng dodo..

           G         A
 tak eleng-eleng apikmu
          D         B
 tak lali-lali salahmu
            Em
 wes tak ngapuroni
      A        D
 tapi aku ra lali..

Musik : G A F#m B Em..A..
        G A F#m B Em..A..

      D        G         D
sepurone.. yen enek salahku..
       G
aku ikhlas..
       A             D
kowe lungo ninggal tatu..
    G          A
mbendino remuk atiku..
      F#m       B
saben weruh lakumu..
          Em
wes cukup tekan semene..
       A
hubungane dewe..

Reff :
       G              
 ojo getun yen mbesok
 A         D    B
 aku wes bahagio..
        Em         A
 tatu jeru ning atiku
            D         D7
 seh mbekas neng dodo..

           G         A
 tak eleng-eleng apikmu
          D         B
 tak lali-lali salahmu
            Em
 wes tak ngapuroni
      A        D
 tapi aku ra lali..

       G              
 ojo getun yen mbesok
 A         D    B
 aku wes bahagio..
        Em         A
 tatu jeru ning atiku
            D         D7
 seh mbekas neng dodo..

           G         A
 tak eleng-eleng apikmu
          D         B
 tak lali-lali salahmu
            Em
 wes tak ngapuroni
      A        D
 tapi aku ra lali..
       G              
 ojo getun yen mbesok
 A         D     B
 aku wes bahagio..
        Em         A
 tatu jeru ning atiku
            D         D7
 seh mbekas neng dodo..

           G         A
 tak eleng-eleng apikmu
          D         B
 tak lali-lali salahmu
            Em
 wes tak ngapuroni
      A        D
 tapi aku ra lali..
            Em
 wes tak ngapuroni
      A     D..
 tapi aku ra lali..    

Chord Gitar Terkait dari Sasya Arkhisna

SCROLL
0
×