menu
Sasya Arkhisna

Kunci Gitar Sasya Arkhisna - Gusti Niku Asik Chord Dasar

7 views
Transpose Font
Intro : F C Dm Am -G
        F G Am..

Am                             Em
 urip kowe yo wis enek sing ngatur
                               Dm
mulo kudu sering ngakehi bersyukur
                               Dm
ibarate mung wayang dilakone dalang
                               Am
manut alur ceritane ning pagelaran..

Int. Am -G

Am                      Em
 urip kowe ojo digawe susah
                             Dm
dilakoni ikhlas nganti ati bungah
                           Dm
ra usah dipikir lan ojo kuatir
                                 Am
aku nisu wae Gusti sing bakal ngatur..

Int.     F        C
     ho uwo.. ho uwo oo..
         E
     ho uwo oo..

Reff :
             F                    C
 Gusti niku asik.. pareng teng umate..
             Dm                 Am
 Gusti niku adil.. pareng rejekine..
   -G         F                 C
 Gusti niku murah.. lan kemurahane..
             Dm                Am
 Gusti niku asik.. Gusti niku adil..
              E                  Am
 Gusti niku murah.. teng sedoyo umate..

Musik : F C Dm Am -G
        F G Am..

Am                             Em
 urip kowe yo wis enek sing ngatur
                               Dm
mulo kudu sering ngakehi bersyukur
                               Dm
ibarate mung wayang dilakone dalang
                               Am
manut alur ceritane ning pagelaran..

Am                      Em
 urip kowe ojo digawe susah
                             Dm
dilakoni ikhlas nganti ati bungah
                           Dm
ra usah dipikir lan ojo kuatir
                                 Am
aku nisu wae Gusti sing bakal ngatur..

Int.     F           C
     ho uwo oo.. ho uwo..
         E
     ho uwo ooo..

Reff :
             F                    C
 Gusti niku asik.. pareng teng umate..
             Dm                 Am
 Gusti niku adil.. pareng rejekine..
   -G         F                 C
 Gusti niku murah.. lan kemurahane..
             Dm                Am
 Gusti niku asik.. Gusti niku adil..
              E
 Gusti niku murah..

             F                    C
 Gusti niku asik.. pareng teng umate..
             Dm                 Am
 Gusti niku adil.. pareng rejekine..
   -G         F                 C
 Gusti niku murah.. lan kemurahane..
             Dm                Am
 Gusti niku asik.. Gusti niku adil..
              E                  Am
 Gusti niku murah.. teng sedoyo umate..    

Chord Gitar Terkait dari Sasya Arkhisna

SCROLL
0
×