menu
Dhe Baz

Kunci Gitar Pakdhe Baz - Opo Iseh Ono ? Chord Dasar

438 views
Transpose Font
Am
opo iseh ono..
                Dm
wong sing purun nompo..
              G
aku sing ra sepiro..
              C
sing ra sugih bondo..
   C -G        F
nduweku mung setyo..
        -Em  Bb
lan wani rekoso..
      -F   E
kanggo bahagiakno..
               Am
uwong sing tak tresno..

Intro : Am -G F -Em
        Dm -C Bb E -F E

Am 
urip neng dunyo..
        Dm
kabeh dilahirke udo..
        E
nanging nasibe menungso..
       Am           -G
kui pancen bedo-bedo..
F
aku wes ngupoyo..
         Dm
sayah kerjo ra tak roso..
       E
durung nemokne mulyo..
         Am             E
jo meneh nemokne tresno..

Reff :
          Am
 opo iseh ono..
                 Dm
 wong sing purun nompo..
               G
 aku sing ra sepiro..
               C
 sing ra sugih bondo..
                F
 nduweku mung setyo..
         -Em  Bb
 lan wani rekoso..
            E
 kanggo bahagiakno..
                Am     E
 uwong sing tak tresno..

             Am
 umpomo seh ono..
                    Dm
 wong sing purun nompo..
          G
 aku opo anane..
                C
 bakal tak perjuangke..
              F
 sak kuat tenogo..
       -Em Bb
 sak kuate rogo..
             E
 senajan toh nyowo..
                    Am     E
 nggo wong sing tak tresno..

Am
dalan uripku..
      Dm
ora koyo idamanmu..
       E
pengen opo karek tuku..
        Am           -G
yen aku poso seminggu..
F
aku ora gelo..
-Em       Dm 
 senajan uripku rekoso..
    E
tak kandeli dungo..
        Am
manut dawuh Sing Kuoso..

Musik : F Dm E Am
        Dm Am E..

Reff :
          Am
 opo iseh ono..
                 Dm
 wong sing purun nompo..
               G
 aku sing ra sepiro..
               C
 sing ra sugih bondo..
                F
 nduweku mung setyo..
         -Em  Bb
 lan wani rekoso..
            E
 kanggo bahagiakno..
                Am     E
 uwong sing tak tresno..

             Am
 umpomo seh ono..
                    Dm
 wong sing purun nompo..
          G
 aku opo anane..
                C
 bakal tak perjuangke..
              F
 sak kuat tenogo..
       -Em Bb
 sak kuate rogo..
             E
 senajan toh nyowo..
                    Am     E
 nggo wong sing tak tresno..

Am
dalan uripku..
      Dm
ora koyo idamanmu..
    

Chord Gitar Terkait dari Dhe Baz

SCROLL
0
×