menu
GuyonWaton

Kunci Gitar GuyonWaton - Kok Iso Yo? Chord Dasar

92 views
Transpose Font
Original chord dari ~ G

Intro : F G C..
        F G C..

     C              F
kok iso yo..? kok tegel yo..?
      Dm                 G
opo salahku.. neng ndi luputku..
     Em      E  Am         Dm
wong seng ra sepiro.. koyo aku iki..
        G                   C       G
masalah asmoro.. mung kebagian loro..

          C                 F
ditinggal lungo.. alesan ra ceto..
         Dm             G
mergo ngaboti.. tresno anyarmu seng liyo..
   Em     E           Am
Gusti.. tulung paringono..
         Dm               G
ati sing kuat.. kanggo ngadepi..
            C
asmoro ugal-ugalan..

F                   G        G-F
 tibo wayah mongso udan teko..
Em                Am
 howo adem featuringan loro..
         Dm                G
durung siap nompo.. kenyataan..
                    C
kowe disanding wong liyo..

Reff :
   F               G
 durung.. nganti garing lorone atiku
  Em              A
 uwes.. mbok tambahi kenyataan
          Dm           G
 kon ngadepi.. sliramu saiki
                  C
 disanding wong liyo..

   F
 tau.. nekat ku mencintaimu
           Em
 nanging kowe..
         A                      Dm
 malah milih ngeboti tresno liyane..
          G                 C
 ternyata aku dudu siji-sijine..

     C              F
kok iso yo..? kok tegel yo..?
          Dm             G
wong koyo aku..  masalah asmoro..
           C
mung kebagian loro..

Musik : F G Em Am Am-G
        F G C..

F                   G
 tibo wayah mongso udan teko..
Em                Am
 howo adem featuringan loro..
         Dm                Fm
durung siap nompo.. kenyataan..
       G            C
kowe disanding wong liyo..

Reff :
   F               G
 durung.. nganti garing lorone atiku
  Em              A
 uwes.. mbok tambahi kenyataan
          Dm           G
 kon ngadepi.. sliramu saiki
                  C
 disanding wong liyo..

   F
 tau.. nekat ku mencintaimu
           Em
 nanging kowe..
         A                      Dm
 malah milih ngeboti tresno liyane..
          G                 C
 ternyata aku dudu siji-sijine..
              -Cmaj7
 (kok iso yo?)

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C D G..
        C D G..

     G              C
kok iso yo..? kok tegel yo..?
      Am                 D
opo salahku.. neng ndi luputku..
     Bm      B   Em         Am
wong seng ra sepiro.. koyo aku iki..
        D                   G       D
masalah asmoro.. mung kebagian loro..

          G                 C
ditinggal lungo.. alesan ra ceto..
         Am             D
mergo ngaboti.. tresno anyarmu seng liyo..
   Bm     B           Em
Gusti.. tulung paringono..
         Am               D
ati sing kuat.. kanggo ngadepi..
            G
asmoro ugal-ugalan..

C                   D        D-C
 tibo wayah mongso udan teko..
Bm                Em
 howo adem featuringan loro..
         Am                D
durung siap nompo.. kenyataan..
                    G
kowe disanding wong liyo..

Reff :
   C               D
 durung.. nganti garing lorone atiku
  Bm              E
 uwes.. mbok tambahi kenyataan
          Am           D
 kon ngadepi.. sliramu saiki
                  G
 disanding wong liyo..

   C
 tau.. nekat ku mencintaimu
           Bm
 nanging kowe..
         E                      Am
 malah milih ngeboti tresno liyane..
          D                 G
 ternyata aku dudu siji-sijine..

     G              C
kok iso yo..? kok tegel yo..?
          Am             D
wong koyo aku..  masalah asmoro..
           G
mung kebagian loro..

Musik : C D Bm Em Em-D
        C D G..

C                   D
 tibo wayah mongso udan teko..
Bm                Em
 howo adem featuringan loro..
         Am                Cm
durung siap nompo.. kenyataan..
       D            G
kowe disanding wong liyo..

Reff :
   C               D
 durung.. nganti garing lorone atiku
  Bm              E
 uwes.. mbok tambahi kenyataan
          Am           D
 kon ngadepi.. sliramu saiki
                  G
 disanding wong liyo..

   C
 tau.. nekat ku mencintaimu
           Bm
 nanging kowe..
         E                      Am
 malah milih ngeboti tresno liyane..
          D                 G
 ternyata aku dudu siji-sijine..
              -Gmaj7
 (kok iso yo?)    

Chord Gitar Terkait dari GuyonWaton

SCROLL
0
×