menu
GuyonWaton

Kunci Gitar GuyonWaton - Kelangan Chord Dasar

4 views
Transpose Font
GuyonWaton Official - Kelangan


Intro : F G Em Am
        F G C..

         F       G
cubo sawangen.. aku..
          Em       Am
rasakno tekan.. atimu..
             Dm    G
iseh kurang opo.. aku..
              C
nresnani sliramu..

             F                  G
padange rembulan.. gemerlape lintang..
            Em                Am
ngelingake ati.. jaman sesandingan..
              Dm                G
janjimu ning aku.. ora ninggal aku..
         C
cintamu mung.. palsu..

Reff :
  F          G                    Em
 opo.. iseh ono aku ning njero atimu..
        Am                      Dm
 sak uwise kowe lungo ninggalke ati..
         G                       C
 tulus suci anggone leh ku nresnani..

             F
 durung percoyo..
         G
 ngopo kowe milih lungo ninggalke
 Em        Am
 a..ku.. dewe..
        Dm
 saktenane ati iki..
         G                    C
 durung iso nompo kowe karo liyane..

Musik : F..G..Em..Am..
        Dm..G..C...

             F                  G
padange rembulan.. gemerlape lintang..
            Em                Am
ngelingake ati.. jaman sesandingan..
              Dm                G
janjimu ning aku.. ora ninggal aku..
         C
cintamu mung.. palsu..

Reff :
  F          G                    Em
 opo.. iseh ono aku ning njero atimu..
        Am                      Dm
 sak uwise kowe lungo ninggalke ati..
         G                       C
 tulus suci anggone leh ku nresnani..

                      F
 ho ooo.. durung percoyo..
         G
 ngopo kowe milih lungo ninggalke
 Em        Am
 a..ku.. dewe..
        Dm
 saktenane ati iki..
         G                    C
 durung iso nompo kowe karo liyane..
       F     G             C
 sejatine.. aku.. iseh sayang.. kowe..

chord tela
  ||===ORIGINAL CHORD===||

Intro : D E C#m F#m
        D E A..

         D       E
cubo sawangen.. aku..
          C#m      F#m
rasakno tekan.. atimu..
             Bm    E
iseh kurang opo.. aku..
              A
nresnani sliramu..

             D                  E
padange rembulan.. gemerlape lintang..
            C#m               F#m
ngelingake ati.. jaman sesandingan..
              Bm                E
janjimu ning aku.. ora ninggal aku..
         A
cintamu mung.. palsu..

Reff :
  D          E                    C#m
 opo.. iseh ono aku ning njero atimu..
        F#m                     Bm
 sak uwise kowe lungo ninggalke ati..
         E                       A
 tulus suci anggone leh ku nresnani..

             D
 durung percoyo..
         E
 ngopo kowe milih lungo ninggalke
 C#m       F#m
 a..ku.. dewe..
        Bm
 saktenane ati iki..
         E                    A
 durung iso nompo kowe karo liyane..

Musik : D..E..C#m..F#m..
        Bm..E..A...

             D                  E
padange rembulan.. gemerlape lintang..
            C#m               F#m
ngelingake ati.. jaman sesandingan..
              Bm                E
janjimu ning aku.. ora ninggal aku..
         A
cintamu mung.. palsu..

Reff :
  D          E                    C#m
 opo.. iseh ono aku ning njero atimu..
        F#m                     Bm
 sak uwise kowe lungo ninggalke ati..
         E                       A
 tulus suci anggone leh ku nresnani..

                      D
 ho ooo.. durung percoyo..
         E
 ngopo kowe milih lungo ninggalke
 C#m       F#m
 a..ku.. dewe..
        Bm
 saktenane ati iki..
         E                    A
 durung iso nompo kowe karo liyane..
       D     E             A
 sejatine.. aku.. iseh sayang.. kowe..    

Chord Gitar Terkait dari GuyonWaton

SCROLL
0
×