menu
Damara De

Kunci Gitar Damara De - Pedhot Janji Chord Dasar

38 views
Transpose Font
Intro : C..Em..Gm A Dm..
        Fm..

C             Em
Piye carane.. aku ngikhlaske..
Gm            A         Dm
tresno sing tulus teko atiku..
Fm                 C        Am
kowe ninggalke aku tanpo alesan..
     Dm                    G
segampang iki medot sesambungan..

C                  Em
Cukup nggo aku.. loro sing tak tompo..
Gm         A             Dm
ning atimu wis ono.. tresno liyo..
 Fm                   C           Am
ora tak tangisi.. iki pancen takdire..
     Dm         G         C
kowe lan aku mlaku dewe dewe..

Dm     G       Em         Am
 Lam-laman esemmu ning atiku..
Dm    E               Am           A
 ngelingi awakmu nggandeng tangan iki..
 F     G               Em          Am
udan.. gedhe wingi iso bareng ngadepi..
           Bb
nanging luntur roso tresno mergo
   G
grimis sing nelesi..

Reff :
  F                    G
 Ajur.. sak kedeping moto..
   Em                     Am
 roso..mu wis nggo wong liyo..
   F        D                  G
 kowe lungo.. mung ninggalke loro..

  F                  G
 Aku.. ra nyalahke kowe..
     Em                  Am
 mungkin.. wis dadi takdire..
       Dm                     G
 mergo tresno sing tulus iki ora..
            (Am)
 iso dipeksakke..

Musik : Am..E..Gm A Dm..
        Fm..G..

Dm     G       Em         Am
 Lam-laman esemmu ning atiku..
Dm    E               Am           A
 ngelingi awakmu nggandeng tangan iki..
 F     G               Em          Am
udan.. gedhe wingi iso bareng ngadepi..
           Bb
nanging luntur roso tresno mergo
   G
grimis sing nelesi..

Reff :
  F                    G
 Ajur.. sak kedeping moto..
   Em                   Am
 rosomu wis nggo wong liyo..
   F        D                  G
 kowe lungo.. mung ninggalke loro..

  F                  G
 Aku.. ra nyalahke kowe..
     Em                  Am
 mungkin.. wis dadi takdire..
       Dm                     G
 mergo tresno sing tulus iki ora..
             C  C7
 iso dipeksakke..

      F                    G
 Aaa..jur.. sak kedeping moto..
   Em                   Am
 rosomu wis nggo wong liyo..
   F        D                  G
 kowe lungo.. mung ninggalke loro..

  F                  G
 Aku.. ra nyalahke kowe..
     Em                  Am
 mungkin.. wis dadi takdire..
       Dm                     G
 mergo tresno sing tulus iki ora..
             C
 iso dipeksakke..

Outro :
       Dm                     G
 mergo tresno sing tulus iki ora..
             F  Fm     C
 iso dipeksakke.. uuu uu..

    

Chord Gitar Terkait dari Damara De

SCROLL
0
×